Over ons

Zorg in de regio Den Haag

Aneta Zorg verzorgt een breed pakket van thuiszorg en aanverwante diensten op het gebied van de zorg in de regio Den Haag. Ons werkgebied strekt zich uit in ongeveer 15 km rond Den Haag. Om het dienstenpakket te mogen uitvoeren zijn wij in het bezit van het diploma Verzorgende-IG niveau 3.

NEEM CONTACT OP

Voordeel van particuliere zorg

Particuliere zorg heeft als groot voordeel dat u niet te maken krijgt met wachtlijsten. Bij alle zorgverlening bieden wij maatwerk, uw wensen en behoeften zijn hierbij doorslaggevend, waarop wij een plan van aanpak baseren. Hieraan gaat een huisbezoek vooraf, voor een vrijblijvende intake.

Ik heb een ervaring van ruim 24 jaar in de zorgverlening, ik ben ook werkzaam geweest in de psychiatrie en de gehandicaptenzorg, van waaruit mijn passie voor de zorg is ontstaan.

"Wij beschikken over een hecht team van medewerkers, elk met hun eigen specialismen en vaardigheden."

Image

Verpleegtechnische verzorging

Verpleegtechnische verzorging maakt een groot deel uit van onze dienstverlening. Zo voeren wij controles uit, zoals bloeddruk metingen en glucose metingen, dienen medicijnen toe en zijn bevoegd om sondes en katheters aan te brengen. Ook het toedienen van injecties, het spoelen van blazen, wondverzorging en het verzorgen van stoma’s maken hier deel van uit.

Palliatieve zorg

Daarnaast bieden wij palliatieve zorg. Bij terminale patiënten is het van belang dat de familie ondersteund wordt in de moeilijke periode. Onze medewerkers verlenen deze zorg, om de familie een optimale begeleiding te bieden.

Begeleiding

Wanneer iemand niet meer in staat is om zelfstandig acties uit te voeren, dan bieden wij een professionele begeleiding. U kunt hierbij denken aan het bezoek aan een arts of een ziekenhuis en het bewaken en toedienen van medicatie. Ook kunt u bij ons terecht voor adviezen, instructies en een voorlichting over diverse zaken die op u van toepassing zijn.

Persoonlijke verzorging

Persoonlijke verzorging betreft de dagelijkse verzorging waartoe de patiënt zelf niet (meer) in staat is. Dit omvat onder andere het in en uit bed helpen, het wassen en het aan- en uitkleden, het aanbrengen en verwijderen van protheses, scheren en gebitsverzorging. Ook het begeleiden naar het toilet en assistentie bij het eten en drinken vallen onder de noemer persoonlijke verzorging.

Huishoudelijke verzorging

Mensen die de dagelijkse huishouding niet zelf kunnen verzorgen kunnen ons inschakelen voor het uitvoeren van de huishoudelijke verzorging.

Neem contact met ons op

Bij alle zorgverlening kunt u rekenen op persoonlijke aandacht en een optimale kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden. Wenst u nadere informatie? Neem dan vandaag nog contact op voor meer inzicht in onze diensten en/of een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek.